Кметът на Вилнюс - Валдас Бенкунскас изрази подкрепа за кандидата

...
 Кметът на Вилнюс - Валдас Бенкунскас изрази подкрепа за кандидата
Коментари Харесай

Кметът на Вилнюс - Валдас Бенкунскас с подкрепа за Антон Хекимян

 izbori_2023_v1_014

 

Кметът на Вилнюс - Валдас Бенкунскас изрази поддръжка за претендента на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за кмет на София Антон Хекимян.

Хекимян качи на страницата си във Facebook видео, в което Валдас Бенкунскас споделя: " Хекимян е младеж, само че към този момент има богат персонален и професионален опит. "

 

" Като бивш публицист Антон е отдаден на това да оказва помощ да хората да схващат значими и комплицирани обстановки, да бъдат осведомени и готови за международните развития и провокации ", споделя кметът на литовската столица.

 

И продължава: " Като предстоящ кмет Антон е отдаден на това да оказва помощ на това хората да живеят първокласен живот в една добре развита отзивчива към жителите си София. Той ще продължи да надгражда досегашните постижения в посока към най-актуалните концепции за комфортен живот на модерните европейски столици. Ако държите на полезностите на Европейската национална партия - откровен блян към богатство на хората, отговорност, дарба - гласувайте за Антон Хекимян за идващ кмет на София! "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР